srijeda, 1. prosinca 2010.

"Kolektivni 'steampunk USB voziti je čarapa Stuffer Jules Verne oduvijek želio

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/the-collective-steampunk-usb-drive-is-the-stocking-stuffer-jul/:
Miffed nisi kupiti taj $ 300 8GB USB-voziti steampunk dijelili smo preko ljeta? Pa, dobra vijest je, ako ste je dobio 395 $ vrijedan šilinga ležanje okolo, Will Rockwell 16GB USB drive steampunk kršten "kolektivnim" je tvoj za uzimanje. Osim što je JJ Abrams, kao što su ime, posebno cool detalja istaknuti uključuje višestruko mjedi s četiri cijevi rashladnog sredstva, uokvireni kupolasti polirani dragulj koji djeluje kao servis svjetlo, i promašaj-gauge od zasvođen pokriti i gledati ruku. Spremnik služi kao poklopac za pogon i ima čak i maleni ploča ležaj g. Rockwell gravirana John Hancock cmok smješten iverak u sredini. Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno, razraditi thumbdrive brodova s baršun platforma i muzej stakla slučaj, tako da svi koji posjete mogu uživati u njegovu umješnost i konačno vidjeti zahrđao verziju vlasništvu da Victorian-skladatelj dolje blok kao tetanus prijevoznik je stvarno je.

"Kolektivni 'steampunk USB voziti je čarapa Stuffer Jules Verne oduvijek željeli prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 23:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Etsy | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar