srijeda, 1. prosinca 2010.

FCC adresiranje neto neutralnost 21. prosinca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/fcc-to-address-net-neutrality-on-december-21st/:
Pa, dobro, pogled na ono što je bio dodan u provizorni dnevni red kada FCC se sastaje 21. prosinca: net neutralnost . Evo kako stavka glasi:
Otvorite Internet Order: Red usvajanje osnovnih pravila ceste za očuvanje otvorite Internet kao platforma za inovacije, ulaganja, tržišno natjecanje, i slobodno izražavanje. Ova pravila će štititi potrošača i inovatora pravo znati osnovne informacije o širokopojasna usluga, pravo na slanje i primanje zakonitog Internet promet, te pravo na ravnopravnu utakmicu, dok je pružanje širokopojasnog provideri Internet pristup fleksibilnost da razumno upravljaju svojim mrežama.
Vjerojatno, nacrt bi sada kruži među sudionicima, pojedinosti koje su od iznimne važnosti za oba potrošačima i žičanim / bežičnih usluga pod istim uvjetima. Prema AP-u, FCC predsjednik Julius Genachowski će obris njegova neto neutralnost prijedlog u govoru u srijedu, s planovima da donese nova pravila za punu glasovati prije kraja godine i uoči novoizabranog republikanci uzimanje njihova mjesta u Kuća.

FCC adresiranje neto neutralnost 21. prosinca prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 03:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ars Technica | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar