srijeda, 1. prosinca 2010.

Sljedeća ipad kamere dobavljač sama izlasci u Tajvanu burzi podnošenje?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/next-ipads-camera-supplier-outs-itself-in-taiwan-stock-exchange/:
U ovom trenutku, je li itko koji ne sumnjaju sljedeći ipad će sportski kameru? Čuli smo koliko, više ili manje , a sada evo više hrana za sumnjive vani: prema Digitimes, Tajvan burzi podnošenja iz Largan Precision sebe kvačice kao "jedini objektiv modul dobavljač" za predstojeće druge generacije ipad, sa pošiljke (dijela ili tableta, nismo sigurni), treba izaći u prvom kvartalu 2011. To je napomenuti da Largan je dobavljač kamera dijelovi za iPhone 4. Nismo bili u mogućnosti provjeriti podnošenja nas još, a za svoj dio Largan nije ijedne riječi, ali ćemo pustiti te znati što mi iskopati. Sada možete vratiti dio svoje ipad 2 san, gdje je ljulja naočale-free 3D ultra-mrežnice prikaz ... na obje strane ... i to je transparentan ... i sklopivim ... i nije pravi.

Sljedeća ipad kamere dobavljač sama izlasci u Tajvanu burzi filing? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 07:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor Digitimes | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar