srijeda, 1. prosinca 2010.

GE oblici novi dom poslovne gospodarenje energijom u cilju premošćivanja "komunalno-potrošača jaz '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE očito je bio u gospodarenju energijom home business za neko vrijeme sada , ali to je pojačao svoju igru u prilično velikom način ovaj tjedan. Tvrtka upravo je najavio službeni stvaranje svojih novih Home Energy Management poslovanja (ili HEM), koji će pasti pod GE Appliances & Rasvjeta podjela, te će biti na čelu Dave McCalpin (na slici gore). Prema GE, novi posao će se fokusirati na pomaganje i potrošačima i komunalnih poduzeća upravljaju potrošnje električne energije i troškova, i to će nadgledati čitav niz GE proizvoda vezanih za gospodarenje energijom, uključujući i stvari kao što su tvrtke GeoSpring hibridni vruće bojler, razni uređaji , a njegov novi Nucleus energetski sustav upravljanja postaviti ići na prodaju iduće godine. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje GE oblike novi dom menadžmenta energije poslovni cilj premošćivanje "komunalno-potrošača jaz

GE oblici novi dom za upravljanje poslovnim energije s ciljem premošćivanja "komunalno-potrošača jaz ' prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET News | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar