srijeda, 1. prosinca 2010.

Microsoft ponavlja kopirajte i zalijepite je Windows 7 Telefon je prvi update, 'dodatna ažuriranja isporučena u budućnosti'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/microsoft-reiterates-copy-and-paste-is-windows-phone-7s-first-u/:
Chris Walsh - jedna od sila iza ChevronWP7 app sideload hack za Windows 7 Telefon - otišao na snimanje je ranije ovog tjedna rekao da je prva platforma update dolazi početkom iduće godine će biti "masivan" s toliko poboljšanja i nove značajke koje " mogli su to nazvali Windows Phone 8 ". To je prilično hrabra izjava, i to je bio stvaranje krugova tako žestoko je danas da Microsoft osjetio potrebu položiti zakona s službenu izjavu - ali ne i veoma snažno sastavljeno jednom:
"Microsoft se zalaže za isporuku redovite obavijesti na iskustvo Windows Phone. Naš prvi update će učiniti copy & paste dostupan početkom 2011. Osim toga prvi ažuriranje, sve Windows 7 Telefon korisnici bi trebali očekivati da biste vidjeli dodatne ažuriranja isporučena u budućnosti kao dio Microsoft je u tijeku proces ažuriranja. "
Tako to zvuči nam kao prioritet jednom u Redmond je da kopirate i zalijepite gore i trčanje (koja je u osnovi je poruka da ste bili isporuku za neko vrijeme), iako smo trebali očekivati mnogo više kroz budućih ažuriranja. Kada lik u veličini tima Microsoft je izgrađen za inženjering ovu platformu - i činjenica da su oni sada sam dobio malo početno izdanje zabit - mi smo u nadi da ste je dobio ništa bolje učiniti nego do odljeva na neke od tih bolova točaka korisnici su identificirani tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Treba biti pakao od godinu dana dolaze gore, eh?

Microsoft ponavlja kopirajte i zalijepite je Windows 7 Telefon je prvi update, 'dodatna ažuriranja isporučena u budućnosti " prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 18:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar