srijeda, 1. prosinca 2010.

Sonos radno mjesto signala ulaska u bežične audio kućno kino?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/sonos-job-opening-signals-entry-into-wireless-home-theater-audio/:
Pa sad Sonos, što je ovo? Posao otvor za Senior Product Manager za pomoć tvrtke "ponovno izumiti zvuk kućnog kina za digitalno doba." Konkretnije, položaj će biti odgovoran za vodećim "novom momčadi stvaranje proizvoda." Teško je sa sigurnošću reći, ali sofisticiran bežične audio za kućna kina sigurno zvuči kao sigurno utočište sada da Marantz, Denon, JBL, IHOME, B & W, i bezbroj drugih uskoro će se natjecati s Sonos 'cijelog doma distribuira audio rješenja kao što je prije kao Appleov novi svirati tehnologija može dobiti vlak. Osim toga, samo slika potpuno sinkroniziran bežični 7.1-kanalni surround zvučnički sustav koji zahtijeva samo nekoliko minuta za postavljanje i radi kao robusno kao Sonos 'drugi streaming audio opremu. Mi zamisliti da to ne bi previše tweaks na Sonos 'postojeći softver i hardver (već možete pretvoriti dva S5 sve-u-jednom zvučnika u snažnije stereo par ) to pull off. A svatko tko je ikad pokušao čisto žice za kućno kino za višekanalni zvuk sigurno će shvatiti zašto izgledi da ide bežični nas ima više nego malo zaintrigirala.

Sonos radno mjesto signala ulaska u bežične kazalište audio kući? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 01:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CEPro | izvor Sonos | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar