srijeda, 1. prosinca 2010.

IOS 4,2 podržava nove tehnologije za smanjenje zagušenja mreže, Nokia Siemens kaže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/ios-4-2-supports-new-tech-to-reduce-network-congestion-nokia-si/:
Jedan od najboljih svjetskih dobavljača mobilne infrastrukture, Nokia Siemens , je pao neki sočan znanje je danas da je Appleov novi IOS 4,2 ažurirati podržava tehnologiju nazvanu mreže pod kontrolom brzo mirovanja da bolje optimizira kako telefon povezuje s mrežom. Tvrtka touts da je win-win - bolje baterije, manje nepotrebna uporaba mreže - i također ističe da je Nokia provode tehnike u svim svojim smartphone s početkom ranije ove godine. Od mreže pod kontrolom brzo mirovanja je značajka koja koristi mrežu sama koliko prednosti individualnog korisnika, srušili su dva moći igrača kao što su Nokia i Apple (više od polovice novih smartphone prodaje, ističe NSN) bi trebao napraviti veliki trag.

Zanimljivo, NSN Čini se da je stigao na ovu otkriće kroz "testove" to provodi, ne radi sa Apple na njegovu provedbu. Naravno, mi ne se pretvarati da zna sve interakcije koje se javljaju između proizvođača, prijevoznika, i dobavljače tijekom telefonskog razvoja, ali svakako čini nam se da je Apple bi imati koristi od angažiranja infrastrukture tvrtke rano i često, jer to baseband ažuriranja dolaze zajedno - - posebno jer nastoji držati čvrsto poklopac na samom zagušenja pitanja koja mreža pod kontrolom brzo mirovanja je osmišljen kako bi pomogao eliminirati. Bilo kako bilo, to je zanimljivo vidjeti kako brzo Nokia Siemens je bio da se sonda za promjenu ovaj put okolo.

IOS 4,2 podržava nove tehnologije za smanjenje zagušenja mreže, Nokia Siemens kaže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 20:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia Siemens Networks blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar