srijeda, 1. prosinca 2010.

Samsung touts Super PLS prikazati kao evolucija IPS o smartphone, planira proizvodnju početkom 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-touts-super-pls-display-as-the-evolution-of-ips-on-smart/:
Samsung, kao globalni lider u mobilnim prikazuje da je, bio je razumljivo malo unnerved Apple's IPS LCD-sportski iPhone 4, ali sada se vratio na čelu sa svojim brand šopanje novi Super PLS tech. PLS se zalaže za Plane Switching do Line, koji pomaže Samsung dostaviti neke prilično spektakularne kutova gledanja - čak i bolje od već zvjezdani one koje ćete naći na IPS paneli - a također poboljšava svjetlina zaslona od 10 posto prijavljen. Ciljno tržište za Super PLS prikazuje bit će smartphone i tablete, uz ukusnu WXGA rezoluciju o ponudi za vrh ponuditeljima. Da se podsjetimo, Samsung također tvrdi troškovi proizvodnje su 15 posto niže od usporedivih IPS tehnologije, što znači da je jedino što stoji između nas i sljedeći novi hotness je vrijeme - Sammy očekuje da će početi masovnu proizvodnju početkom iduće godine. Oh, i to je rad na osiguranju skupa od 30 patenata koji se odnose na Super PLS, tako da ne idu drži nadu za izravni konkurenti iz LG ili bilo tko drugi u bilo koje vrijeme uskoro.

Nastaviti čitanje SAM-ovi touts Super PLS prikazati kao evolucija IPS o smartphone, planira proizvodnju početkom 2011

Samsung touts Super PLS prikazati kao evolucija IPS o smartphone, planira proizvodnju početkom 2011 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 08:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar