srijeda, 1. prosinca 2010.

Google izdanja porinuće u SAD-u prije konca godine, međunarodna ide u Q1 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/google-editions-launching-in-us-before-the-end-of-the-year-goin/:
Priznajte, Google izdanja nije točno vaš najviši prioritet predmet među stvarima obećao za 2010 lansirati , ali, prema Mountain View-a Scott Dougall, e-knjižara iz svijeta omiljenih tražilica tvrtka će zaista učiniti svoj debi prije prosincu putem. To je pretpostavke kao web-centric, kupiti bilo gdje, čitanje bilo gdje platforma, onaj koji izbjegava vlasnički hardver i softver model zagovarao trenutno je voli, Amazon za više sveprisutni i dostupni jedan (skromni web preglednik svi ćete potreba, što bi trebalo učiniti Tim Berners-Lee zrake s ponosom ). Male web stranice svih vjera, bilo da su nezavisni knjižarama ili knjigu recenzenti, poticat će se sudjelovanje povezujući svoje korisnike na Google Izdanja spisa što oni razgovarati - s nenajavljeni dijeljenje prihoda model imajući ih zanimaju. Maloprodajne cijene neće razlikovati, mi smo rekli, od onog što Amazon i Barnes & Noble trenutno naboj, koji moli pitanje, što je downside da Editions ?

Google izdanja porinuće u SAD-u prije konca godine, međunarodna ide u Q1 2011 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 03:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar