srijeda, 1. prosinca 2010.

LG i QD Vision ujediniti za QLEDs: kvantna točka prikazuje našu malu potrošnju energije budućnosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/lg-and-qd-vision-unite-for-qleds-the-quantum-dot-displays-of-ou/:
Čini se kao LG stvarno ima stvar za one kvantna točka LED . Nakon što spaja s Nanosys ranije ove godine, korejski div sada proteže se još jedan od svojih ticala - LG Display , biti specifičan - za partnerstvo s natječu QLED dizajner u QD Vision . Što je obećao da ovaj joint venture padne pravo u skladu sa svojim generičkim maštarija - bolje točnost boje od OLED , do dva puta energetsku učinkovitost u određenom bojom čistoće, i jeftin i jednostavan proces proizvodnje. U stvari, jer QLEDs ne zahtijevaju istu podlogu staklo trenutni prikaz kao i većina tehnologije, oni nude jedinstvenu fleksibilnost (olé!) u smislu kako i gdje se mogu koristiti. Samo Downer, a vi morali znati da će biti jedan, da je QD Vision opisuje svoje tehnologije kako još uvijek u "fazi razvoja", ali hej, barem imamo još jedan kul skraćenica za dodavanje u našoj knjižnici.

Nastaviti čitanje LG i QD Vision ujediniti za QLEDs: kvantna točka prikazuje našu malu potrošnju energije budućnosti

LG i QD Vision ujediniti za QLEDs: kvantna točka prikazuje naše snage i budućeg učinkovitog prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 05:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar