srijeda, 15. prosinca 2010.

Unreal Engine 3 dev kit dodavanje IOS podršku sutra, Infinity Blade klonova dolazi petak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/unreal-engine-3-dev-kit-adding-ios-support-tomorrow-infinity-bl/:
Unreal Engine 3 već je prilično spektakularan debi na IOS-a s Epic Games vlastite Infinity Blade , ali tvrtka je odlučila da je vrijeme da se konačno zaustavi dosadan i dati nam softvera zaista igraju s njim. Sutra je planirano ažurirati UDK će dostaviti IOS podršku, što znači da svi fancy alata koji su pomogli da Infinity Blade kao zasljepljujuće prekrasna igra će biti na dohvat ruke trebate biti osjećaj kreativni. Licenciranje za motor je besplatan za ispitivanje i nekomercijalne svrhe, ali ćete morati platiti 99 dolara, ako želite prodavati bilo što proizvesti s njim, da se nakon 25 posto kriška zarada iznad 5.000 dolara i, naravno, , Apple je 30 posto smanjiti bilo s lijeve strane. To ne može zvučati kao najbolji poslovni plan u svijetu, ali smatraju da Infinity Blade Procjenjuje se da je reket settle preko 1,5 milijuna dolara u prodaji već - sigurni smo da ćete biti dovoljno promjena lijevo za sladoled čak i nakon Epic i Apple je imao svoj udio.

Unreal Engine 3 dev kit dodavanje IOS podršku sutra, Infinity Blade klonova dolazi petak prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 10:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW , Joystiq | izvor Wall Street Journal , @ MarkRein (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar