srijeda, 15. prosinca 2010.

DirecTV anketa nagovještava NFL nedjelja ulaznice na Apple TV, Boxee i Roku igrača?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/directv-survey-hints-at-nfl-sunday-ticket-on-apple-tv-boxee-and/:
Marketing istraživanja istraživanja su dokazala dobar izvor za još-to-biti-najavio informacije u prošlosti i nedavne jedan od DirecTV može biti dobar znak za one koji vole svoje NFL nedjelja karte preko interneta umjesto satelita. Prema tipster, neka od pitanja koja pita o mogućim cijenama instrumenta naznačeno digitalnu verziju će biti dostupna putem trenutno nije podržan uređaja, uključujući Internet spojen na Blu-ray playeri i televizori, "igra strojeva," Apple TV, Roku i Boxee. Još jedna nova bora je 19,99 dolara po vikenda cijene plan za streaming NFL nedjelja Ticket pristup među druge opcije. Trenutno, nedjelja karte potoci u HD za računala i jato mobilne platforme ( čak i bez directv's TV usluga ), ali to je moguće smo mogli vidjeti da je popis proširiti i na nekoliko, ako ne i svi priključeni TV platforme u skoroj budućnosti - pod pretpostavkom da ovo nije ' t samo Pie in the Sky sanja naravno. NBA, NHL i MLB već igrati loptom s nekim, ali ne sve streaming set-top kutije, ako NFL slijedi ih dodavanjem alternativne gledanja - uz pretpostavku nove radne dogovor je postignut, a mi zapravo vidimo nogomet igrao u krajem 2011 - bi li vas više vjerojatno da će se pretplatiti?

[Hvala, Anonimni]

Nastaviti čitanje DirecTV anketa nagovještava NFL nedjelja ulaznice na Apple TV, Boxee i Roku igrača?

DirecTV anketa nagovještava NFL nedjelja ulaznice na Apple TV, Boxee i Roku igrača? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 08:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar