srijeda, 15. prosinca 2010.

IRS zaposlenik koristi Outlook pravila presresti šefa e-mailova, osuđen za prisluškivanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS zaposlenik koristi Outlook pravila presresti šefa e-mailova, osuđen za prisluškivanje
Ovdje je zanimljivo pitanje za vas: Ako ste postavili pravilo u programu Microsoft Outlook proslijediti poruke s jednog računa na drugi, a vi to učiniti bez znanja vlasnika računa ste prosljeđivanje iz, jesi li presretanja ili samo kopiranje mail? To svibanj izgledaju kao sporna točka, ali za Davida Szymuszkiewicz, bivši radnik IRS, to je važna razlika. David uplaši otkaz nakon što je njegov licenca je bio suspendiran na vožnje u alkoholiziranom stanju (on je potreban da bi se voziti na domove delinkventnog poreznih obveznika), pa je potajno postaviti ovo pravilo na njegov gazda je stroj za vidjeti ono što svijet govori o njemu. Pravilo je otkrivena i, ne bi li ga znate, on je bio u nevolji. Jedino pitanje je sada: da li da mu naplatimo pod prisluškivanje Zakona za presretanje poruke ili Pohranjena komunikacije Zakona za samo kopiranje njih.

Dakle, ono što je bio vaš odgovor na pitanje gore? Možda ćete biti u iskušenju reći je jednostavno stvaranje kopije, i uistinu to je Szymuszkiewicz je argument, ali bilo Exchange admin će vam reći da su Outlook pravila izvodi na poslužitelju, a ne na klijenta, što znači onih e-mailova su doista presreće . Szymuszkiewicz je osuđen za prisluškivanje, ali čini se da su izbjegavali oštre kazne, s 18 mjeseci probnog rada biti donesena. Svjetlo kazna za prisluškivanje, ali teška jedan za diddling izbornika u programu Outlook.

IRS zaposlenik koristi Outlook pravila presresti šefa e-mailova, osuđen za prisluškivanje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ars Technica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar