srijeda, 15. prosinca 2010.

Engadget za ipad sada dostupan!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/engadget-for-ipad-now-available/:
Volite li Engadget? Da li vi ljubite svoje ipad? Da li ste bili čežnja za dan kada su se dvije konačno biti zajedno? Pa pogodite što? Taj dan je došao. Da, to je istina, Engadget ipad app je sada žive u App Store i čeka za ugradnju na svaku ipad u postojanje. Kao i naš prethodni IOS aplikacije, dobiti ćete tonu sjajne značajke web-mjesta formatirana savršeno za mobilne uređaje, ali mislimo da smo uzeti stvari puno dalje Apple Tablet, pružajući tona novih pregledavanje, čitanje i istraživački opcije koje bi vas enraptured čak i ako strašne stvari kao što su nuklearni napad ili zombi invazije početi događa.

Sve vaše vijesti, čitanje, slušanje podcasting-, video-watching comment-posting, Engadget-tipping fantazije o da postanu stvarnost, a program podržava dijeljenje putem Twitter, Tumblr, Facebook, i e-mail, a također vam omogućuje da spremite članaka ipad (u app), Instapaper, čitajte ga kasnije, i Evernote. Sasvim iskreno, to je strašan. IOS 4-kompatibilan aplikacija trenutno dostupne u App Store, tako da ne čekati još jedan drugi ... ići dobiti!

I prije nego što pitati - da, ažuriranja dolaze za sve naše druge aplikacije, kao i, uključujući i novi iPhone app s 4 IOS podršku, BlackBerry update s OS 6 podrška, a za sve vas Windows Phone navijača ... WP7 app za svoj novi mobitel!

Engadget za ipad sada je dostupna! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 13:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor App Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar