srijeda, 15. prosinca 2010.

Google TV dobiva veliki update sa novim Netflix, pokretni Dual View, android app daljinski podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
Prvi update za Google TV platforme od svog objavljivanja sada je dostupna na Logitech i Sony uređaja, te ima veliki napredak u rješavanju pitanja Ukazali smo u našem pregledu . Zastarjela Netflix app sada sportske novi HTML5 temeljen sučelje koje nalikuje jednom vidio na PlayStation 3 , dok je Dual View se obratio jedan od naših najvećih pritužbi omogućujući korisnicima da se presele i veličinu video ekrana po volji. još jedan veliki nadogradnja je i podrška za daljinsko android app stižu danas i iPhone daljinski app koji je "uskoro". Posljednji veliki update trebao biti cijenjen od strane Kevin Bacon stalkerica entuzijasta sa novim info stranica za filmove koji vuče u dosta relevantnih informacija i dostupnost online i iz svih oglasi na jednoj stranici. Naša Sony Google TV imao 218 MB update skinuti i spreman za instalaciju kad smo ga uključili i također obećao nekoliko drugih ažuriranja na vrhu ćemo provjeriti natrag u trenutku vidjeti kako stvari rade, proviriti obnovljeno Dual View i video novog daljinskog upravljača app nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google TV dobiva veliki update sa novim Netflix, pokretni Dual View, android app daljinski podršku

Google TV dobiva veliki update sa novim Netflix, pokretni Dual View, android app daljinski podršku prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nova TV Republika | izvor Službeni Google TV Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar