srijeda, 15. prosinca 2010.

SNK i dalje golicati retro gamere, tisak Neo Geo Gamepad za PS3

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Oh čovjek, kao da ima 10 Neo Geo klasika udaranje PS3 i PSP zajedno s online multiplayer nije dovoljno slatko, sada SNK radi jedan bolji po objavljivanju ažurirana verzija klasičnih Neo Geo gamepad. Naravno, to nije tako magestic kao diva, trapav arkada stick koji je došao u paru sa 650 dolara Neo Geo Gold sustava. Međutim, sustav je Gamepad (izdan s Neo Geo CD-a) će ići na to biti još više popularan zahvaljujući znatno nižoj cijeni i roman plutajući 8-način d-pad. Taj regulator je rađa (opet) za PS3 sa USB povezivost dodatak PS gumb u sredini, što znači da čak možete ga koristiti za podići XMB i podsmijeh svoje prijatelje u pridružio King of Fighters utakmicu. Nažalost ovo je samo dobivanje puštanje u Japanu, gdje se prodaje za 3129 ¥ (oko $ 37), ali Play-Azija će vas uvesti jedan za 45 $. Mala cijena za tako lijepu stvar.

SNK i dalje golicati retro gamere, tisak Neo Geo Gamepad za PS3 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 16:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Oh Gizmo! | izvor SNK Playmore | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar