srijeda, 15. prosinca 2010.

Swiftkey Android tipkovnica ide HD, dodaje nove jezike i poboljšane jezik predviđanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/swiftkey-android-keyboard-goes-hd-adds-new-tongues-and-improved/:
Čak i najvjerniji Android korisnik je dužan kvetch o stock tipkovnica u nekom trenutku ili drugi, a dok Swype definitivno je uhvatio srcima mnogih dobrih Froyo korisnika, Swiftkey ostaje naš treće strane tipkovnice izbora. Nakon bijega beta samo prije nekoliko mjeseci, TouchType upravo outed 'HD' izgraditi koji je dizajniran da se nosi sa mnogo veće rezolucije prikazuje se koriste na današnjem ogroman Android telefone. Osim toga, mi smo guessing da je to učinjeno da izgleda malo bolje na uređajima poput Galaxy Tab , i nema poricce da novi dizajnerski elementi su pravi korak naprijed. Osim makeover, app također dobiva pet novih jezika (brazilski portugalski, Češki, Danski, norveški i poljski), poboljšana jezik predviđanje kvalitete i novi američki izgled koji nixes znakova s akcentima. Za one koji još sam ga probati, najnoviju inačicu programa mogu se testirati za puna 31 dana, nakon čega ćete biti prisiljen na ponying do 3,99 dolara za real-posao. Hit izvor linkova ispod (ili QR kod prikazan ovdje) dati ga ići.

Nastaviti čitanje Swiftkey Android tipkovnica ide HD, dodaje nove jezike i poboljšane jezik predviđanje

Swiftkey Android tipkovnica ide HD, dodaje nove jezike i poboljšane jezik predviđanje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Swiftkey (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar