srijeda, 15. prosinca 2010.

Long Term Evolution HSPA naočale dolaze zajedno, obećanje brzinama od 650Mbps - i T-Mobile USA je na brodu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Misao abeceda juha od moderne bežične standarda je konfuzno dovoljno? 1X Advanced / EV-DO Advanced, UMTS, HSPA, HSPA +, dual-prijevoznik HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE Advanced , WiMAX , WiMAX 2 ... smo mogli zadržati ide, ali mi bismo zaista radije ne. Oh, ali moramo, jer to se može dobiti zaista zanimljiv: Nokia Siemens je touting da specifikacije za Long Term Evolution HSPA samo su dostavljena 3GPP, obećavajući teorijski brzine veće od 650Mbps - broj koji i dalje pada sramežljivi od ITU definicije 4G standardu , ali se lako pomrčine pravedan o išta sramežljivi LTE Advanced ili WiMAX 2.

Zanimljivo, T-Mobile USA je posebno spominje u Nokia Siemens 'press release kao potporu razvoja, svjedoči činjenica da je prijevoznik čvrsto se zalaže za cijeđenje sve što je moguće iz ostavštine 3G standardima prije nego što se kreće dalje - upravo kao što su' re već rade sa svojim agresivnim 21Mbps HSPA + rollout . S obzirom da današnji LTE vrhovima negdje u 300Mbps do 400Mbps rasponu, ne možemo reći da smo za razliku, pogotovo jer je nova tehnologija će biti unatrag kompatibilan s današnjim HSPA mreža. Da, dodijeljena: "Long Term Evolution HSPA" je strašna ime s obzirom da LTE već se zalaže za Long Term Evolution (i LTHSPAE nije slickest akronim ionako) - ali mi ćemo brinuti o imenovanju logistiku bliže za pokretanje, što je još godina off. Pogledajte punu press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Long Term Evolution HSPA naočale dolaze zajedno, obećanje brzinama od 650Mbps - i T-Mobile USA je na brodu

Long Term Evolution HSPA naočale dolaze zajedno, obećanje brzinama od 650Mbps - i T-Mobile USA je na brodu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 13:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar