srijeda, 15. prosinca 2010.

Google požari Nexus S u svemir, poziva finije Galaxy S analogije (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/google-fires-nexus-s-into-space-invites-tenuous-galaxy-s-analog/:
Kako ste ubijanje vremena dok Nexus S konačno ide na prodaju ? Googleov odgovor na to pitanje je obično neobičan afera, koje uključuju sedam Nexi, zbirka vremenskih balona, a drugi potraga za vidjeti koliko se može naučiti iz skromnog smartphone je senzorima kada oni pucao na rubu prostora. Da, Mountain View luđaci ispalio tjedan vrijedi njihove najnovije i najveće smartphone kroz Zemljinu atmosferu, nadajući se da će testirati i trajnost i prikupljanje informacija vještine na brodu kompas, žiroskop, a brzinomjer, dok je posvećena GPS moduli su instalirani u svaki "čunak" (izrađene od stiropora piva hladnjaka, ako možete to vjerovati) da pomogne oporavak teret na povratku u Terra Firma. Do sada, samo šest od telefoni su oporavila - može to biti još jedan Google je ludo zagonetke? Potraga za blagom za Android pala s neba? Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google požara Nexus S u svemir, poziva slab Galaxy S analogije (video)

Google požari Nexus S u svemir, poziva finije Galaxy S analogije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 21:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tecca | izvor New Scientist | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar