srijeda, 15. prosinca 2010.

MetroPCS donosi svoje LTE mreže u Boston, Sacramento, i New Yorku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Regionalni prijevoznik MetroPCS otkucava još tri kućice danas kao što se čuva pritom svojim stalnim LTE mreže širenje, a oni su velika: na vrhu Sacramento, što ste dodali Boston i nitko drugi nego New Yorku. To čini prijevoznik drugi za pokretanje LTE u Big Apple - Verizon's već tu - ali vam ne može oduzeti od činjenice da MetroPCS pobijediti veliki dečki i njihov prvi live komercijalni tržištima po nekoliko mjeseci. Što se tiče hardvera, to je isto kao i obično: dumbphone Samsung Obrtni je tvoj jedini izbor, što znači da ako ste u potrazi za paljenje na svoje prijenosno računalo s sljedeći-gen USB stick, jos uvijek si idući u morati glavu Verizon anyway. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje MetroPCS donosi svoje LTE mreže u Boston, Sacramento, i New Yorku

MetroPCS donosi svoje LTE mreže u Boston, Sacramento, i New York City prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 00:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar