srijeda, 15. prosinca 2010.

Apple TV ažuriran kako bi 4.1.1, ima za cilj popraviti rezolucije i preuzimanje problema

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/apple-tv-updated-to-4-1-1-aims-to-fix-resolution-and-download-p/:
Vidi, ponekad snovi dolaze istinito. Samo nekoliko dana nakon što smo pitali kako želite uštinuti drugoj generaciji Apple TV , u muha ažuriranje da dobar mnogi TV vlasnici su nestrpljivo čeka. 4.1.1 update navodno rješava "problem koji uzrokuje neke high-definition TV krivo će se prikazivati na 480p," kao i pitanje da "može izazvati film ili TV emisiji da se ponovno preuzeli." To je prilično očito da je Apple s ciljem da ispravi prigovaralo boja / Kantovanje problem koji je mući neki vlasnici od prvog dana, ali prema korisnicima preko na Apple Insider 's foruma, to nije lijek za sve rješenje. Nekoliko članova su izjavili da su njihovi setovi - obično koristeći HDMI-na-DVI adapter - i dalje prikazivati netočne boja nakon ažuriranja. Flip na svoju kutiju i dobiti download započeli, i pustiti nas znati ako je to popraviti ste bili nakon dolje u komentarima ispod.

Apple TV ažuriran kako bi 4.1.1, ima za cilj popraviti rezolucije i preuzimanje problema prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 08:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar