srijeda, 15. prosinca 2010.

Misa Digitalni's stringless Kitara ide gore za pre-order: 849 dolara za uistinu jedinstven glazbeni instrument

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/misa-digitals-stringless-kitara-goes-up-for-pre-order-849-for/:
Zapamtite Misa Digital Guitar ? Pa, to se zove Kitara sada, to je snimljen na svježe lizati boje, i to je spreman da se unaprijed naručiti sada za travanj isporuke. Kitara odbacuje starinski žice i ima li drndanje zajedno na multitouch zaslon umjesto toga, naseljavanja fretboard s litaniju tipke koje mijenjaju zvučni izlaz iz digitalnog ulaza. To je onboard sintetizator, ali pravi čarolija će se dogoditi jednom kada ga uključite u svoj vlastiti audio opremu i početi eksperimentiranje. U osnovi, to je kao Kinect elektroničke glazbe - samo treba malo inventivan dušama da iskoriste svoj potencijal ispravno. Oni će trebati masti previše novčanike, um vas, kao i okretanje ovaj izum u održiv proizvod je značilo uzvišen 849 dolara početne cijene u SAD-u. Pogledajte video demo i punu Kitara press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Misa Digitalni's stringless Kitara ide gore za pre-order: 849 dolara za uistinu jedinstven glazbeni instrument

Misa Digitalni's stringless Kitara ide gore za pre-order: 849 dolara za doista jedinstveni glazbeni instrument prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 04:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Misa Digital | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar