srijeda, 15. prosinca 2010.

Broadcom najavljuje dual-core procesor BCM2157, obećava high-end osobine za jeftine android telefoni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/broadcom-announces-dual-core-bcm2157-processor-for-android-phone/:
Kao što ste mogli imati čuo , 2011 je oblikovanje do biti velika godina za dual-core smartphone , i to izgleda kao da se sada može računati službeno Broadcom u na akt. To je samo najavio svoj novi dual-core BCM2157 platforme koja pruža i povezanost HSDPA modem i aplikacija za obradu ljubaznošću nekih dual-core, 500MHz ARM11 procesora. Platformu kao cjelini također je namijenjen za podršku značajkama kao što su HVGA multitouch zaslona, 5-megapixel kamera, i mobilne vrućih, među ostalim standardni zbivati - sve što je posebno skrojen za Android uređaje. To očito ne stavlja procesor na high-end od dual-core spektra, ali Broadcom kaže da će omogućiti tvrtkama da "isporučiti high-end smartphone značajke na više pristupačne 3G Android mobitela", i to je sigurno cilj možemo sve se iza. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Broadcom najavljuje dual-core procesor BCM2157, obećava high-end osobine za jeftine android telefoni

Broadcom najavljuje dual-core procesor BCM2157, obećava high-end mogućnosti za jeftine Android telefone prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 18:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Broadcom | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar