nedjelja, 9. listopada 2011.

Zdravlje 2,0: inovatora, Oportunisti & Delusionals

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CeFdSxjt7HI/:
h20

Bilješka urednika: Ovaj gost post je napisao Dave Chase, predsjednik Uprave Avado.com , pacijent Relationship Management tvrtka koja je TechCrunch poremetiti finalista . Prethodno je bio konzultant za upravljanje za naglasak na zdravstvene prakse savjetovanja do 25 bolnica, a bio je osnivač Microsofta zdravlja poslovanja. Možete ga pratiti na Twitteru @ chasedave .

Prošli tjedan, zdravstvo 2,0 zavrsio svoj ​​dosad najveći događaj s 50 posto više sudionika nego njihove ranije najveći događaj. broja poduzeća pokrenut tijekom konferencije, ali kao i mnogi događaji najzanimljivija aktivnost nije bila što se dogodilo na glavnoj pozornici, ali mnogi strani sastanaka / događaji koji su se dogodili. Druge značajne stavke recasting velikih korporacija iz unutar i izvan tradicionalnih zdravstvene areni. Ovo je još jedna potvrda istaknuta u nizu zdravstvenih Poremećaj (vidi linkove ispod).

Jedan od najintrigantnijih citati je Mark Bertolini direktor Aetna koji je rekao "Mi smo u razvoju HealthIT društvo s komponentom zdravstvenog osiguranja." On je naveo da $ 12B iz iz svojih $ 34B u prihodima bio je od ne-osiguranja prihode i oni su činili preko $ 1.6B u akvizicije u posljednjih godinu dana. Postoji mnogo više dolaze iz velikih korporacija. Imao sam nekoliko razgovora s Fortune 100 tvrtki, koji su izuzetno ozbiljni oko vlasništvo prisutnost (ili proširiti svoje postojeće prisutnosti) u zdravstvene industrije. Većina nije objavio ništa, ali nemojte biti iznenađeni da vidite više u narednim mjesecima.

Općenito govoreći, moj takeaway iz zdravstva 2,0 je bilo tri kategorije ljudi vodećih projekata i startups - inovatora, Oportunisti i Delusionals. U sva tri slučaja, Tom Evslin je citat: "Ništa veliko nikada nije ostvaren bez iracionalnog izobilja" snima stanje u industriji. Naravno, mnogi će isprati, ali neki ogroman uspjeh će se pojaviti.

Najzanimljiviji je, naravno, su inovatora. Više o tome u ovom trenutku. Oportunisti me podsjeća na mnoge tvrtke u dotcom boom. Konzultanata, investicijskih bankara i sl. potjerati svemoćni mužjak kao što vidite Zdravstvena kao mjesto kako bi brzo zbaciti. Za razliku od dotcom boom, nema ih mnogo brzo okretanje mogućnosti u zdravstvu, iako očekujem da vidim neke mikro transakcijama koje mogu pružiti skroman zamjenu za programere. Lako je zadah iz Oportunisti kao što su oni malo pozadini ili istinska strast u zdravstvu i posipati na pravom buzzwords poput "smislene Koristite" da djeluju kao oni razumiju krajolika.

Delusionals su sve više na zdravstvo 2,0 demo'ing "cool aplikacije", ali nažalost pada u istu zamku da mnogi startups koji su ruševine iz internet mjehurića. Oni su poznati citati iz tog davni ere - "nismo brinući se o prihodima." Vidio sam ovaj film prije i znam kako to završava. Očito, nisu pročitali HealthTech FAIL: Lekcije za poduzetnike iz zdravstvenih startupima Gone naopak .

Inovatori su gdje je pravi akcija. Ja ću istaknuti primjeri par gdje sam proveo veći dio moje četiri dana tijekom događaja zdravstva 2,0. Bilo je dva dana kod-a-Thon pokroviteljstvom Novartisa. Vjerujem Novartis objavljivanja API će se osvrnuo kao prvobitni trenutak za prelazak na

Nema komentara:

Objavi komentar