nedjelja, 9. listopada 2011.

Barnes & Noble vuče DC Comics s polica preko zapaliti kerfuffle, rizici na Marsu Manhunter gnjeva

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/barnes-and-noble-pulls-dc-comics-from-shelves-over-kindle-kerfuffl/:
Iskreno, mi bismo savjetovati protiv prelaska netko dati kostimirani superheroics, ali politika je politika. Knjiga prodaja div Barnes & Noble je započeo povlačenjem odaberite DC Comics iz spremišta police ovog tjedna, odgovor na sporazum udario između izdavača i Amazon, koji će učiniti digitalne kopije broj stripa dostupan ekskluzivno preko online trgovac na malo za korištenje s predstojeće palite ognja . Taj potez dio je Barnes & Noble politike za uklanjanje fizičkih knjige iz polica, ako je dostupan digitalnu verziju teksta ne nudi do tvrtke. Prema exec ", za prodaju i promicanje fizičke knjiga u našoj trgovini salonima, a ne imati e-knjiga na raspolaganju za prodaju bi potkopati naše obećanje da Barnes & Noble korisnicima učiniti dostupnim bilo koje knjige, bilo gdje, bilo kada." J'onn J'onzz još nije vagati u o tom pitanju.

Barnes & Noble vuče DC Comics s polica preko zapaliti kerfuffle, rizici na Marsu Manhunter gnjeva prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 19:23:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Neil Gaiman (Twitter) , krvarenje Cool | izvor CNN | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar