nedjelja, 9. listopada 2011.

Motorola Admiral špijunirao u divljini, čeka strpljivo pak isploviti iz luke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/motorola-admiral-spied-in-the-wild-waiting-patiently-for-its-tu/:
Ne možemo zamisliti da je ova admiral želi držati oko na dokovima za mnogo više, ali njegov datum odlaska iz luke je još uvijek nejasno. Srećom, Motorola Admiral - uređaj koji pretpostavljamo će postati neustrašivi vođa Direct Connect flote - je jedne nautičke milje bliže moru gotovih proizvoda, sada kada smo bili predao neke slike od skipera sebe u divlje. To je točno onako kako smo očekivali, kao što izgleda prilično blizu smo vidjeli u verziju sada izvukao "službeni" video . Prema slici snapper, admiral je "nespretno držati s obzirom na dnu se tako tanki i telefon se samom vrhu teška." Također je poznat kao XT603, i čudo radi na moto-ov UI (prije zvan MotoBlur). Nismo čuli o svakoj promjeni u naočale, tako da za sada smo još uvijek očekujući da će vidjeti vojno-certificirani telefon dolazi s 1.2GHz jednožilnih Qualcomm MSM8655 CPU, Android 2.3, 3,1-inčni VGA zaslon, 5MP stražnja kamera sa 720p HD video snimanje i 1860 mAh baterija. Još jedan pic od strane nastavku. Zvuk isključen, labav topovi - je li to Admiral će se naredba sljedećeg dvogodišnji ugovor?

[Hvala, anonimno]

Nastaviti čitanje Motorola Admiral špijunirao u divljini, čeka strpljivo pak isploviti iz luke

Motorola Admiral špijunirao u divljini, čeka strpljivo pak isploviti iz luke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 20:16:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar