nedjelja, 9. listopada 2011.

U-stih na Xbox 360 je uzimajući unaprijeđen u studenom, ali će zahtijevati XBL zlato

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/u-verse-on-xbox-360-is-getting-upgraded-in-november-but-will-re/:
Dobra vijest za sve Svatko tko koristi svoju Xbox 360 kao AT & T U-stih set-top box , je da će se nadograditi kao dio nove ploče ažurirati dolaze ove jeseni. To znači podršku za integrirani pretraživanje, novi UI i kontrolu putem glasovnih ili geste s Kinect. Loše vijesti? Nakon ažuriranja, to će raditi samo ako ste također pretplatnik na Xbox Live Gold. Nema problema, ako ste već bili granatiranja u kako bi dobili svoj ​​Gears 3 co-op, ali ne tako strašan, ako ne planirate na kupnju igre paket samo gledati neki TV. Giant Bomb je razgovarao s Microsoftom i nove usluge, neki, kao što su BBC, može biti dostupna bez plaćeni-up Gold proći, ali za HBO Idi, Dailymotion i drugi morat ćete baciti neki novčani Redmond put. Kako bi se olakšala bol, AT & T je bacanje jednokratno 60 dolara kredita prema svojim korisnicima paket - još uvijek nema riječi o tome da li ili ne ćete morati platiti da instalaciju naknadu za novi setup nakon nadogradnje prolazi.

U-stih na Xbox 360 je uzimajući unaprijeđen u studenom, ali će zahtijevati XBL Gold prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 07:11:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar