nedjelja, 9. listopada 2011.

Umetnite Coin: Romo, smartphone robot (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.

Romotive suosnivač Peter Seid je cvrkut čitati "Ja izgraditi robota Powered by smartphone" - to je bio samo poticaj morali smo ići provjeriti njegov poslovni partner i Phu Nguyen stvaranja, a na nedavnom putovanju u Seattle. Romo je jednostavan i pristupačan spremnika poput robota platformu koja koristi osnovne analogne elektronike za aktiviranje dva motora preko bilo kojeg uređaja za slušalice. Krug je sinkroniziran na određene frekvencije za svaki motor - reprodukcije tonova desno, a vi kontrolu hardvera.

Uz smartphone kao mozak, sve Romo je logika i ponašanje žive u softver. Tri aplikacije će biti dostupne na lansiranje za iOS i Android. RomoRemote vam omogućuje kontrolu robota s drugog telefona preko WiFi, zajedno s daljinskim Live View i javnih adresa. Romo Kart je mješovitim stvarnost verziju Mario Kart , uključujući digitalne napade osmišljen kako bi usporiti vaš protivnik. Modul Povucite i ispustite programiranje olakšava programa Romo izravno iz vaše slušalice s instant rezultate.

Tijekom našeg posjeta s ljudi na Romotive, dobili smo priliku isprobati RomoRemote app u osobu koristeći par iPhone - ne samo da je Romo sladak, ali to radi kao šarm. Najbolji dio? Petra i Phu planiraju napraviti kompletan SDK i knjižnice na raspolaganju IOS i Android developera. Iako postoji nekoliko količine možete zalog, 78 dolara omogućuje vam da imate Romo i tri spomenute aplikacije negdje u veljači 2012. Projekt je već pola puta do svojih 32.000 dolara gol sa 42 dana da ide.

Bacite pogled na našu galeriju iznad, a zatim pritisnite pauzu za naše ruke na video i sve važne kickstarter link.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: Romo, smartphone robot (video)

Umetnite Coin: Romo, smartphone robot (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 00:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar