nedjelja, 9. listopada 2011.

Weird Science je lijepo medicinske sestre kako bi dobili više morfija

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Svatko tko vam se ne sviđa samo je grintav: Alternativno, ako želite bolje boli, biti lijepo bolničko osoblje . Mala studija populacija je dobio slike od skupa bolesnika, povezane s kratke bilješke opisujući ih. Neki od tih su prilično neutralan, dok su drugi (sebični, licemjerni, ili arogantni) su izrazito negativno. Tada su prikazani video u kojem ti isti pacijenti djelovao iz različitih razina boli. Ljudi koji su imali negativne bilješke vezan za svoj profil dosljedno su ocijenjeni kao da su u manje boli, a ispitanika je teže vrijeme izrade u odnosu prosudbe o njihovu bol. Ukratko, ako ste bol, da ste više vjerojatno da će biti lijevo u boli.

Odluke odluke ... manje djece, ili uzimajući jede?: U mnogih vrsta, mužjaci imaju tendenciju da se objesiti oko žensko nakon što su parili s njima (mi ćemo ga prepustiti čitateljima da tvrde da li da se odnosi na ljude). To je tumačiti kao način njezina vođenja od odlaska na pariti s drugim mužjacima. No, barem među cvrčaka, takvo ponašanje je ništa, ali sebičan . Istraživači prate cvrčaka pomoću infracrvene kamere, te otkrili da, kada oni sami, mužjaci i ženke pate otprilike jednake stope grabežljivaca. No, kad su zajedno za parenje, mužjak omogućuje ženski imaju pristup svojoj riti kada su napadnuti. Njezin opstanak ide gore, on je mnogo više vjerojatno da se jede.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar