nedjelja, 9. listopada 2011.

Cybook pripremajući Odiseja čitatelja s High Speed ​​tinti zaslona

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Izgleda da Bookeen konačno može preko nas dosadan - tvrtka se priprema za osloboditi Odyssey, čitatelj sportske svoje visoke brzine sustava tinte. E Ink ekran promjene Pearl je pokazala isključen više puta, reprodukciju videa i pregledavanje weba . Sada je napokon će na prijelazu iz zanimljivih tech demo za stvarni proizvod. Još bolje, 6-inčni full motion-sposoban ekran je uparen sa dozom sloj, što znači da bi mogao isporučiti tablet kao iskustvo s baterije bliže tradicionalnim e-čitača. Ispod poklopca je 800MHz Cortex A8 procesora Texas Instruments i WiFi radio, vjerojatno za preuzimanje sadržaja i pregledavanje weba. Odyssey je očekivati ​​da će se početi isporučivati ​​u Europi u sljedećih nekoliko tjedana, ali Bookeen još otkriti cijenu. Možete provjeriti stroj prevedeno za odnose s javnošću na izvoru vode.

Cybook pripremajući Odiseja čitatelja s High Speed ​​tintni sustav zaslon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 14:07:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Bookeen (prevedeno) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar