nedjelja, 9. listopada 2011.

(Osnivač priče) Birchbox: Prodaja Pretplate iznenaditi Ljepota uzoraka za 10 dolara mjesečno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eetD_CIkMW8/:
BB Sequence 2 Idea.mov

Hayley Barna i Katie Beauchamp su suosnivači i Birchbox i zaustaviti naš studio na vrpcu Osnivač Priče s Chrisom Dixon .

Beauchamp govori Dixon da je "Birchbox je nova pretplata maloprodaji modela", gdje kupci ispuniti profila i primati kurirao kozmetički proizvodi na mail. Mjesečna naknada je 10 dolara. Ako kupac u potpunosti je zadovoljan uzorak ona može kupiti u maloprodaji veličine stavke kroz Brichbox online magazin.

Ideja za Bichbox dolazi iz stvarnog života iskustva. Barna je prijatelj ljepota urednik i pitao Barna za testiranje vrhunske proizvode da je kustos za nju. U želji da ponovno iskustva drugima, Barna kaže da je pokrenula "pretplate model" i "stavite neki urednički sadržaj oko njega."

Beauchamp dodaje, "svaka žena želi da joj je prijatelj koji je živio u New Yorku i da je pristup ovom urednika ormar tako da je vrsta kupaca strane inspiracije." Na poslovne strane mislili da je, "Što industrije haven ' t stvarno imali tehničke renesanse još? "

S idejom i industrije u ruci, počeli ispitivanje koncepta.

U video ispod, Barna govori Dixon su u početku testirati sa 200 korisnicima i osam brandova više od dva mjeseca. Oni su htjeli vidjeti ako marke će biti "uzbuđen zbog činjenice da je ono što možemo im dati ROI podataka" na uzorkovanje naporima, podataka koji su tradicionalno nedostaje. I na kupca strane, oni su htjeli vidjeti ako kupci će platiti za uzorke, ako su uzorci dostavljeni u atraktivnim prezentacije.

U oba slučaja odgovor vratio da. Birchbox sada tvrdi više od 45.000 pretplatnika i raste. Zadnji kolovoz New York City-based startup podigao 10,5 milijuna dolara serija od Accel, prvi krug, i drugi.

Pobrinite se da čuti više Barna i Beauchamp je priča checking out i videa.

Prošli epizoda Osnivač Priče s vođama, uključujući Soraya Darabi i Lauren Leto ovdje .

Nema komentara:

Objavi komentar