nedjelja, 9. listopada 2011.

Tjedni Pogledajte Rukavac završiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QfliLLzHSXM/:
scaled.Sinn-ezm10

Oni u potrazi za high-end od sat sa izgledom i praktičnošću treba provjeriti Breitling je 2011 verziju svoje Colt satova . Oni su fantazija visoke točnosti švicarskih kvarcni pokreta točan unutar nekoliko sekundi godišnje. Mehanički satovi u usporedbi su točne unutar nekoliko sekundi dnevno.

Posebna je kao limited edition za japansko tržište kako bi proslavili svoju F1 utrke, Hublot je izradila F1 kralj snaga Suzuka gledati sve TechEd-out i učinio u bojama japanske zastave.

Sjeti se slide-pravila? To je u redu, ni mi - iako to ne gledati. Fortis proizvodi limited edition B-47 kalkulator sat koji nas podsjeća na to koliko nam je potrebno digitalne obračun u našim životima.

Vrlo malo mehaničkih satova su komplikacije koje pokazuju temperaturu. Lopta satova je jedna od rijetkih koji rade, a oni su izdali dva retro izgleda modela vozovođa gledati u čast ljudima koji je izumio Celzijusa ili Fahrenheit skale .

Tipično moderno gledati brand MB & F vodi korak i zamišlja što bi bilo kao da se proizvode futuristički sat prije 100 godina. Rezultat u lijepom i intrigantna gotovo Steampunk Legacy Stroj broj 1 sat .

Svakako neobičnost, ali još uvijek zabavno - to Itay Noy X-Ray gledati iz Izraela igra s idejom da prozirnom biranja koji nije stvarno vidjeti ipak.

Ah da, preko inženjeringa na najbolji način. Oko $ 80.000 i puno snalažljivost će vas ovaj De GRISONOGO Otturatore sat koji koristi vrlo složenog mehanizma za mehaničko biciklizam kroz razne biranje funkcija.

Mi želimo jedan od njih. Možete unijeti osvojiti novi Seiko Kinetic Sportura Diver gledati ovdje .

Kliknite za prikaz slajdova.


Nema komentara:

Objavi komentar