nedjelja, 9. listopada 2011.

# LiveLikeSteve

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

To je gost post Hunter Walk ( @ hunterwalk ), direktor Product Management u Googleu.

Ja sam prilično sigurni Steve Jobs neće biti zadovoljni rasprava o tome kako IIE je pristupnika na život u programiranju. Ili vaš retweet od "[]." Ili vaš Facebook profil PIC mijenja na screenshot početnu stranicu Apple.com spomen. Nikada nisam susreo čovjeka, ali moj osjećaj je da ga memorializing samo u taj način će biti pregledani kao nedovoljna. Nakon 56 godina razmišljanja drugačije, naš poklon natrag na Steve Jobs se ne može zaustaviti na virusne videa. Ako samo trajnu promjenu u vašem životu je vaš Twitter icon postaje tužno Mac se ne radi Steve Jobs pravde.

Internet i čovječanstvu u cjelini, ima tendenciju da se strastveni za kratke bursts. Onda smo se ispušnih plinova i prelazak na najnoviju bijes, hashtag ili raspravu. Ako doista vjerujem da je Steve Jobs 'život promijenio tvoj onda neka je koristiti ovaj trenutak da mu je čast ponovno počinio primjene svojim predavanjima. Zamislite veličinu tehnologije zajednice kolektivno navodeći da djeluje drugačije ide naprijed - za brigu o savršenosti i detalje, kako bi se izazov statusu quo, projektiranje lijepe proizvoda i alata koji se osnažiti, kako bi se učenje iz izazova. Rezultat će sigurno biti više dojmljivih, a traje od tjedan Trending teme.

Cilj nije za svakog od nas i da budemo Steve Jobs - "Vaše vrijeme je ograničeno. nemojte ga otpada koji žive tuđe život " bio je njegov vlastiti savjet Stanford diplomski je u 2005 - nego kako možemo primijeniti njegov aspiracije na naše vlastito postojanje. Tako ćemo provesti u sljedećih nekoliko dana javno izjavljuje ono što smo idući u obaviti na # LiveLikeSteve. Uzmi na Google +, YouTube, Twitter, Facebook ili u svom Community izbora. Stavite vani i napraviti predanost. To Hashtag # LiveLikeSteve tako da sve može biti inspiriran vas. A kad vas pratiti, po vama ne samo će proslaviti život čudesan čovjek, vi ćete biti stvaranje sebe i svijet boljim mjestom. Učinimo da poslovi 'konačni dar za nas.

U tom duhu, evo kako ja namjeravam # LiveLikeSteve: Ja ću ažurirati svoj status donatora organa. Ću dati novac donatora Odaberite učionicu žele pružiti Apple proizvode za svoje studente. Ove jeseni ću izdvojiti više vremena provesti s novim poduzetnicima ponuditi pomoć na dizajn proizvoda izazove. A ja ću razmišljati o tome što tvrdi još nisam postigao u životu i na to da moja sljedećih 10 godina usmjerene su na izradu tih u stvarnost.

Kako ćete # LiveLikeSteve?

Slika putem: Quora


Nema komentara:

Objavi komentar