nedjelja, 9. listopada 2011.

Pitajte Engadget: Najbolji WiFi repeater postava za ubojstvo bežični mrtve zone?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/ask-engadget-best-wifi-repeater-setup-for-killing-wireless-dead/:
Znamo da ste je dobio pitanja i ako ste dovoljno hrabar da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz Doug, koji je izgleda prilično dosta s tim zabrinjavajućim WiFi mrtvih zona u svom prebivalištu. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Imam Wireless-N router, ali je morao ići u podrumu. Kao rezultat toga, postoji nekoliko područja koja se malo ili nema signala u mojoj kući. Što mogu učiniti kako bi popuniti one deadspots?"

Dakle, umrežavanje gurue u svijetu - što je vaše obnavljača postava sviđa? Mi smo s ciljem za nešto jednostavna, nešto što potrošač može bacanje zajedno bez najam ekvivalent Geek Squad. Bilo naduti repetitor / router preporuke za brata u potrebi?

Pitajte Engadget: Najbolji WiFi repeater postava za ubojstvo bežični mrtve zone prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 22:34:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar