nedjelja, 4. rujna 2011.

webOS globalne poslovne jedinice navedene u Splitu procurili HP dokumentima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/webos-global-business-unit-split-outlined-in-leaked-hp-documents/:
Prošlo je nešto više od dva tjedna od HP najavio planove prekinuti proizvodnju svojih webOS uređaja, a nagađanja o budućnosti platforme još uvijek ide jaka. Samo ovaj tjedan, Samsung predsjednik Choi Gee Sung počinuti glasine o webOS posla, a sada dva procurila missives iznutra HP pokazuju planira podijeliti webOS globalne poslovne jedinice na dva dijela. Prema pisma očito iz Todd Bradley i Shane Robison, webOS softver će naći novi dom u odijelo Uredu za strategiju i tehnologiju, a hardver odjel će ostati s Personal Systems Group. Jedan od tih pisama Tom Bradley objašnjava Splitu:

Pan-HP čarter OS & T pruža široki pogled na to kako možemo optimizirati naše tehnologije. U stvari, to je dokazano da biti uspješan inkubator tehnologija, to je dom za momčad visokih tehnologija stručnjaka posvećen isključivo istraživati ​​dugoročno strategije za naše tehnologije.

Druga poslanica, od Shane Robison, ide na to reći da je "webOS softver je još uvijek velika prednost." Ništa od toga bi trebao doći kao iznenađenje, kao što je naš intervju sa Stjepanom DeWitt ponovio tvrtke predanost webOS platformi, dok je HP-ov nedavni oglasi Hocking PSG pokazati odijelo namjere da spin-off na PC poslovanja. Sada je pitanje, tko ima kosti da se to dogodilo? Za full-length curi hit izvor link ispod.

webOS globalne poslovne jedinice navedene u Splitu procurili HP dokumentima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. rujna 2011 17:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PreCentral | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar