nedjelja, 4. rujna 2011.

XtremeMac vitrine Soma Stand, Soma putovanja i više na sajmu IFA (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/03/xtrememac-showcases-the-soma-stand-soma-travel-and-more-at-ifa/:
Bilo je puno cool Apple središtu proizvoda je vidio oko XtremeMac je izuzetno narančaste štand na sajmu IFA ovog tjedna, dokazuje da postoji još zanimljivih stvari da se uradi u svijetu iPhone / ipad / iPod dokovima.

Na vrhu liste je Soma Stand, piramide u obliku pristati da torove za prenosivost. Pribor je uglavnom govornik, koji se suočava van, tako da zvuk nije blokiran kad imaš ipad na stvar. Soma stand treba biti udaranje policama diljem listopada, trčanje oko 100 € ovdje u Europi.

Soma Putovanja, u međuvremenu, radi bez potrebe baterije ili žice, trčanje izravno s snage iz vašeg bazi Apple uređaj. XtremeMac tvrdi da bazi iPhone 4 igrajući preko zvučnika će se oko 34 sati audio reprodukcije na naplatu. Kao što se očekivalo, što ne bi previše glasno, ali to treba učiniti trik za solo slušanje. Periferne će trajati oko 50 € na puštanje.

Tango Bar je stilski svjesnog zvuk bar sa srebrnim grillom koji se uklapa u prilično lijepo s prethodnom generacijom iMac. Zvučnika vuče audio i snage iz jednog USB kabel i izlaza zvuka u deset vata. Kao Soma Stand, Tango Bar će se pokrenuti oko 100 €. Pogledajte video Soma stand nakon prekida.

Nastaviti čitanje XtremeMac vitrine Soma Stand, Soma putovanja i više na sajmu IFA (video)

XtremeMac vitrine Soma Stand, Soma putovanja i više na sajmu IFA (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. rujna 2011 18:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar