nedjelja, 4. rujna 2011.

Amazon, 7-jedanaest udružiti kako bi isporuke pogodnost za vaše kutak pohraniti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/amazon-7-eleven-team-up-to-bring-delivery-convenience-to-your-c/:
Dopustite nam da postavljanje na scenu: To je kasno u petak navečer. Upravo ste završili rad i odlučiti da hit lokalne 7-Eleven , na putu kući za Slim Jim, Mountain Brew i ... Vaše Amazon paket? Zašto, da, kao apsurdno kao što se čini da bi moglo vrlo dobro biti PO Box kao spremište u blizini Kwik-E Mart budućnosti. Šapat vjetrovi rekla-kazala je letio za uši više na dnevni i isporučena ovo malo grumen Bezos-podlogom mogućnost. Prema izvoru, Seattle lanac već ima jedan od prototipova u svom posjedu, s nationwide širenje potencijalno čelu za iduće ljeto. Dakle, kako je to raditi? Čini se, da ćete biti ponuđen izbor 7-jedanaest lokacija isporuke tijekom on-line naplata proces, nakon čega poslana bar koda se mogu skenirati u spremište otkriti pin koji dobiva pristup Vašim Amazon zalihu. Dobro, to je nedvojbeno zgodan ideja, ali kako je o tome da se baci u neke od tih Android-baziran tablets ? Sada je point-of-prodaju.

Amazon, 7-jedanaest udružiti kako bi isporuke pogodnost za vaše kutak pohraniti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 08:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dnevni | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar