nedjelja, 4. rujna 2011.

Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Umjesto nesigurno lijepim položajem svoje DSLR na skateboard u ime filma, možda je vrijeme za ulaganje u nešto malo više stabilna - kao izuzetno povoljnim Pico Dolly. Proizvedeni iz aluminija, ovaj 3,5-inčni, £ 3 Dolly ima kotače sličan onima na Rollerblades , plus tri vijka nosače pričvrstiti dodatnu 11-inčni trenje ruke. Izum može kliziti ravno ili pucati u krug, a zauzima minimalan boravak - nešto što snimateljima pomoću kamere kao A77 i E-P3 (ili čak iPhone) sigurno mogu cijeniti. Za razliku od konceptualnog blizanac , koji trenutno košta 150 dolara i nije predviđen za brod do listopada, Pico Dolly može biti je za $ 65 (ili 90 $, ako želite trenja ruku uključen), a predviđen je za brod do 12 rujna. Check out filmski asistent u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video)

Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor P & C | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar