nedjelja, 4. rujna 2011.

Mophie smanjuje cijene na Boost Pack sok i Powerstation, podiže kapacitet baterije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
Većina tvrtki na sajmu IFA ovdje shvatio da su idući u vući sve do Berlina, oni možda i otkriti svoje proizvode na pozornici - znate, s nekim pripremili primjedbe, press release, a možda i neki disco glazbe da se ljudi pumpa (dobro, nismo bili podvrgnuti tom još). Ali ne Mophie. Tvrtka ima naviku puštanja proizvoda tiho, pokazujući svoje nenajavljene roba u običnom očima. To je kako mi se dogodilo na najnovije verzije svojih sok Pack mobilne punjače, Boost, Powerstation i rezervat. Od tri, a drugi je dobio najveći makeover, s više kompaktan oblik i pop-out USB konektor koji je priključen na plastični kabel. Kao rezultat toga prehrane, međutim, ona sada ima kapacitet baterije od 700mAh, a ne 1.000 mAh, iako je njegova cijena je oko ići do $ 35 od 30 $. Dobra vijest je da Mophie snizila cijene za druga dva, sve dok širi kapacitet baterije. Powerstation sada ima 4.000 mAh baterije i troškove $ 80 (dolje od $ 100), dok je ocijenjeno Poticaj za 2.000 mAh i troškove $ 49,95 (10 $ cijena rez). U slučaju da ste zainteresirani za ovu vrstu stvar, mi imamo ruke, na fotografije ispod, a Mophie govori puno će pogoditi Apple Store u oko dva tjedna.

Mophie smanjuje cijene na Boost Pack sok i Powerstation, podiže kapacitet baterije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar