nedjelja, 4. rujna 2011.

Apple osvaja njemački zabranu Samsung, Galaxy tab 7,7 izvukao iz IFA

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/apple-wins-german-injunction-against-samsung-galaxy-tab-7-7-pul/:
Apple je u tijeku patenta bitke sa Samsung je uzeti još jedan zaokret, sad da Cupertinu osvojio zabranu blokade njemački prodaja je nedavno unveiled Galaxy tab 7,7 . Prema FOSS Patenti, Samsung je povukao svoju novu Android tablet iz oba IFA pokazati katu i njemačkih web stranica u subotu, u skladu s odlukom petak prenosi isti Düsseldorfu regionalni sud sud koji je zabranio prodaju Galaxy tab 10,1 prošli mjesec . 7,7-inčni škriljevca je prethodno bio na zaslon s naljepnicom koja glasi: "Nije za prodaju u Njemačkoj", ali, kao što smo primijetili jučer , svi demo modele, plakate i druge promotivne materijale od uklonjeni. Samsung je glasnogovornik James Chung izjavio je Bloomberg da je nova zapovijed "ozbiljno ograničava izbor potrošača u Njemačkoj", ali je potvrdio da je korejski proizvođač "poštuje odluke suda," i obećao učiniti sve što može da brani svoje intelektualno vlasništvo. Pojedinosti o vladajuće ostaju mutne i Apple je još komentirati, ali mi ćemo vas obavijestiti čim čujemo više.

Apple osvaja njemački zabranu Samsung, Galaxy tab 7,7 izvukao iz IFA prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 05:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg , FOSS patente | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar