ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Motorola Titanium je sigurno napravio sam nijedan stranac za nas, jer je službeno objavila Sprint sve na putu natrag svibnja . U to vrijeme, ne cijene ili dostupnost datum su poznate, tako da smo bili prepušteni nagađanja i procurila screenshot - znate, uobičajene rutine za nove uređaje. Ne trebamo čekati za cijenjena 411, iako, kao što je sada Network je najavio 810G vojno-spec Eclair smartphone sletjet će na policama trgovina 24. srpnja, a ding naše novčanike Benjamina i pol - nakon sto dolara pošte- u rabat, koji je. Naravno, ovaj uređaj ne smije biti za svakoga, ali znamo da bi mogao biti privlačan za one od vas koji samo uživaju bacanje ol 'Android oko nekoliko puta previše.

Nastaviti čitanje To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara

To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar