ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Spotify ekipa s Chevy objaviti poziva, a ne integracije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/spotify-teams-up-with-chevy-to-announce-invites-not-integration/:
Spotify ekipa s Chevy objaviti poziva, a ne integracije
Još uvijek čekaju da Spotify pozvati ? Ako ste hip-na dobivanje nekih Chevy Sonic boje spam, možete uloviti još ulaznica u pozivu nagradnoj igri: proizvođač automobila nedavno proglasila Spotify je "ekskluzivni automobilski partner oglašavanja." Što to znači za vas? Chevrolet je doling se Spotify poziva na prvi 150.000 ljudi zatražiti informacije o nadolazećim Chevy Sonic. Automobilska tvrtka ide na kokain vlastitu rog, hvali da sam spomen njegovog automobila u bezbrojnim zemlji i rock pjesama to kvalificirati za partnerstvo. Može li to biti početak lijepe, prijenos glazbe, prijateljstvo? Mi sigurno ne bi ismijavati na generaciju Spotify omogućen Chevys. Hit pauze za službeni press release i dočarati neke pretpostavke vlastitog.

Nastaviti čitanje Spotify ekipa s Chevy objaviti poziva, a ne integration

Spotify ekipa s Chevy objaviti poziva, a ne integracije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 18:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | izvor Chevrolet Sonic (Facebook) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar