ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Grundig Digta 7 udjele tvrde kao prvi svjetski bluetooth diktafon, razdoblje, prijelom retka

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/grundig-digta-7-stakes-claim-as-worlds-first-bluetooth-dictatio/:
Grundig procjenjuje svojim kupcima još uvijek preferiraju "diktiraju s profesionalnim diktafon," nego samo "snimanje" sami sa smartphone . Reći što? Ipak, tvrtka je novi Digta 7 Premium BT diktafon ne prihvaćaju modernosti u svoj ​​osobit način, uz razmjenu datoteka bežično na do 30 metara s Bluetooth opremljene smartphone i računala. BlackBerry App je također u radovima koji će omogućiti usmjeravanje prilagođeni audio datoteka putem e-pošte. Nema službene riječ o cijenama, ili kada app će biti dostupni, ali naš tajnik nam govori da je uređaj već prodaje u Velikoj Britaniji za mucaju inducira £ 500 ($ 800). Još uvijek smo u potrazi za opravdanje u PR, nakon pauze.

Nastaviti čitanje Grundig Digta 7 udjele tvrde kao prvi svjetski bluetooth diktafon, razdoblje, prijelom retka

Grundig Digta 7 udjele tvrde kao prvi svjetski bluetooth diktafon, razdoblje, prijelom retka prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 09:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar