ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste i do 80 posto

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Studenti već mogu spremiti nekoliko dolara ili eura opredjeljuju za digitalnu verziju udžbenika na tvrdi uvez, a oni sada mogu spremiti čak i više zahvaljujući Amazon, ako nisu previše namjeri visi na knjizi nakon oni učinili s njim. Tvrtka je upravo najavio udžbenik za najam zapaliti, koji obećava da će pustiti studente spasiti "do 80 posto" s popisa cijena tih često skupi udžbenika. To popusta ovisi o najma - koji može biti bilo gdje 30 do 360 dana - i mogućnost već dostupna na "desetaka tisuća" udžbenika iz brojnih izdavača, uključujući John Wiley & Sons, Elsevier i Taylor & Franjo. Što je više, također možete budite uvjereni da su sve Vaše komentare bit će spremljena i nakon isteka najma je istekao, a biti dostupni u bilo koje vrijeme na Kindle web stranici (ili u knjigu samo ako se ikad odlučite za najam opet za stara vremena u radi). Priopćenje je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste i do 80 posto

Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste do 80 posto prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 11:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar