ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Premještanje kupuje Interaktivna Profil SocialBios alat za izradu

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_EjTYoWQAgU/:

Online agencija za nekretnine Premjesti jutros objavila da je stekla SocialBios , koji je opisan kao društveni pretraživanje pokretanje iako njegova ponuda podsjeća me više usluga koje nude voli Follr , About.me i Flavors.me .

SocialBios osnovi omogućava i pojedincima i tvrtkama stvoriti jedan društveni središte za njihove online profila putem interaktivnog 'O nama' stranice koje omogućuju posjetiteljima pronaći zajednički veza na Facebooku, LinkedIn, Twitter, itd. četvorinast

Uvjeti sporazuma nisu objavljeni.

Za Move, stjecanja SocialBios znači više pristupa socijalnim uslugama može ponuditi za nekretnine profesionalci kroz ogromne online mrežu i tržištu.

U saopštenju za novinare, da zvuči nešto poput ovoga:

Premještanje će utjecati SocialBios platforme i talent za razvoj proizvoda koji povezuju ljude s nekretninama profesionalcima na temelju sličnosti njihovih na-i offline društvenim mrežama.

Kao dio stjecanja, SocialBios osnivač Ernie Graham i suosnivači Ira McMahon i Andrew Van kićanka pridružili su se timu za razvoj proizvoda u Move, gdje će se bivši glavu gore Pomakni društveni proizvod strategiju i razvoj tima.

Graham će raditi s Pomicanje je franšiza i brokera korisnicima da razviju "socijalne grafičkim strategije" koja bi im pomogla olakšati više veza između njihovih agenata i brokera s potrošačima.

SocialBios ured i tim će biti baziran u Denver, Colorado, i svojim internetskim stranicama, proizvoda i brand će ostati u proizvodnji i raspolaganju nekretnina profesionalci.



Nema komentara:

Objavi komentar