ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: solarni Supertrees, vodik racecars i LED-optočen cipele

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/inhabitats-week-in-green-solar-powered-supertrees-hydrogen-ra/:
Vrućim ljetnim suncem izazvao plamen napredak u solarnu energiju ovog tjedna kao Inhabitat izvijestio da obrezivanje nevjerojatne solarni Supertrees proklijala u Singapuru je Gardens u zaljevu konzervatoriju. Mi također vidio dizajneri plutaju planove za niz raskošnih ned prikupljanje lokvanj otoka , a govori o cvijeću, saznali smo da su znanstvenici uzgoj hladno otporan super pčele koje mogu izdržati grinje i bolesti. Škotska je valova, kao i kada je predstavila novu generaciju Oyster 800 biljnih energije valova, i japanski premijer signalizirao mora promijeniti jer je on pozvao na potpuni faze iz nuklearne elektrane.

Nekoliko gradova je koraka udaljen od automobila kulture ovog tjedna kao španjolski grad nudi stanovnici života tramvaj prolazi u zamjenu za svoje automobile, a JetBlue pokrenula niz sumnjiva 4 dolara letovi za offset zatvaranje 405 autocesta u Los Angelesu. Također je pogled na zelene tehnologije pokrenut od strane NASA-e uskoro biti izumrla space shuttle programa , a vidjeli smo otkriće prvi svjetski studentski izgrađen vodika racecar .

U međuvremenu, mi virili u budućnost potrošača tehnologije kao što smo broje niz naših šest najpoželjnijih zeleno nadogradnje za 5 Telefon i vidjeli smo Jawbone pokrenuti app-powered manšeta koji promiče zdrav život. LED tehnologija također osvijetljena naše živote kao i Philips uklonio iz lijepe nova vrsta svjetlećih pozadinu i Chanel šutirali svoje najnovije modne revije s linija LED-okovan klincima cipele . Posljednje, ali ne i najmanje važno, uočile smo niz magnetske izgrađeni koji pomažu honduraški obitelji, i to stručne tjedan gadget i Engadget osnivač Peter Rojas zatvorena naše Pitajte Tech Geek stupac s pogledom na šest izvrsni načini za punjenje gadgeta s obnovljivim izvorima energije . Ako ste žedni više, ne propustite Petra postove o fino ugađanje vaš laptop za uštedu energije , vanquishing drenažu vampira energije , a recikliranje stare kablove i punjače !

Inhabitat tjedan u Green: solarni Supertrees, vodik racecars i LED-optočen cipele originall

Nema komentara:

Objavi komentar