ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na vašem iPhone

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
CNN Stream
Još uvijek pokušavaju ispočetka da je šuga ostavili spor izblijedjeti iz drame Casey Anthony? Pa, dobra vijest šaleći se, CNN pokazuje svoje 24-satni vijesti crijeva ravno na lice više od mala stvar volimo nazivati ​​internet. Vijesti NN kabelske mreže napokon se vraća na streaming svađa (die-hard Blitz-glave mogu sjetiti nešto uslugu pod nazivom CNN cjevovoda) i nude žive hrani CNN i HLN, online i kroz iOS aplikacije. Nažalost, baš kao i HBO Idi , morat ćete imati pay TV pretplatu preko AT & T, Comcast, Cox, Dish Network, Suddenlink ili Verizon za pristup potoci. Za sada Android korisnici su izostavljena u hladnom, ali to je ok, ljubitelji desert-tematske OS imena može povući u Al Jazeera English besplatno.

Nastaviti čitanje CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na vašem iPhone

CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na iPhone prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar