ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Versetta ipad slučajevima obećanje oblik i način, dostaviti nešto drugo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/versetta-ipad-cases-promise-form-and-fashion-deliver-something/:
Versetta ipad slučajevima obećanje oblik i način, dostaviti nešto drugo
Kada smo prvi put dobili vjetar Versetta linija iPad-toting totes, odmah smo bili intrigued. Torbe i slučajeva da dostavi obrazac i modne vam reći? Pa, uzeli smo extra dvije sekunde za pomicanje na prošlost za tisak i utvrdili - za naše iznenađenje - vrh-a-izviždati torbu značajkama gore. Sada, Versetta jasno je poduzela neke slobode s engleskog jezika ovdje - njegov vrećice su Paris, Texas nego Parizu, Francuska - ali ipak smo impresionirani s romanom pristup ivanje svoj iOS ploča. Tvrtka je pritom dva odvojena linije za vrećice - jedne za profesionalce i za dame koje ručak - i koji vam omogućuju da pristup ipad, luka i sve, bez uzimajući ga iz njegova slučaja. Naravno oni su više od GV QVC, ali ako ste u zamku vrata, možete dograbiti vrećicu na izvoru link ispod. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Versetta ipad slučajevima obećanje oblik i način, dostaviti nešto drugo

Versetta ipad slučajevima obećanje oblik i način dostaviti nešto drugo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 05:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Versetta | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar