ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Uključen: raširile posvuda oštrica

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/switched-on-the-bedeviled-bezel/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

Jedan od rijetkih koji homages Palm Pre plaća Palm Pilot je gesta područje, odvojenom dijelu zaslona lice ispod zaslona za swipes kao pilot zasebnom području posvećen ulasku Grafiti udaraca. Nažalost (kao Grafiti prije), gesta područje je jedno od najmanje intuitivno aspekte Pre poslovanju, a HP je udaljava od njega kao potrebi element navigacije. Na TouchPad , gesta područje je otpisan u korist ipad kao dno gumb.

No, HP nije izravno ignorirao okvir na touchpad. Korisnici mogu i dalje ukrasti ulazni iz okvira kao alternativni način dovođenja do svoje kartice pogled. Doista, u 2011, čini se da gotovo svatko je uzimajući ukrasti u okvir oko zaslona osjetljivog na dodir prikazuje. Prvo, RIM predstavio ulazni okvir swipes kao ključni element navigacije na playbook za aktiviranje izbornika, čime se prijave za pokretanje, te vlastitim webOS kao app prebacivanje sučelje. Microsoft je pokazao kako se ulazni okvir swipes će biti dio navigacije za touchscreen uređaje u sustavu Windows 8. I meego također koristi ulazni okvir ukrasti kao kamen temeljac korisničko sučelje element na smartphone ...

Nastaviti čitanje uključen: raširile posvuda oštrica

Uključen: raširile posvuda oštrica prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 17:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar