ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Sonos S3 / Igra: 3 sve-u-jednom sustav zvučnika pops gore na Amazon za 300 dolara, dobiva yanked post-žurbi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/sonos-s3-play-3-all-in-one-speaker-system-pops-up-at-amazon-fo/:
Sonos S3 / Igra: 3 sve-u-jednom sustav zvučnika pops gore na Amazon za 300 dolara, dobiva yanked post-žurbi
Sonos je dokazano da se vrlo zafrkavati u rukovanju Sonos S3 (ili je to igrati: 3). Wireless sve-u-jednom sustav zvučnika je napravio svoj prvi nastup na tajne FCC ranije ovog mjeseca, ali je malo na putu detalja, a sada je pojavio u (već izvukao) Amazon unaprijed naručiti stranici. Ova najnovija lift zavjese nije nam je dao mnogo više ići dalje, ali barem sada imamo cijenu - 300 $ - i potvrdu da je sustav zvučnika doista je ljuljanje "Trio vozača i pojačala", kao što smo prije nagađali . Naime, to je dobio jedan visokotonac, dva MID, i jedan bas radijator na brodu. Amazon navodi sustav kao PLAY3US1BLK, vodeći nas da vjerujemo da smo bili i pravo na pretpostavku da S3 će doći u tradicionalnim crno-bijeli. Kao što je i sada, nemamo ništa potvrđuje utovar datum, ali možete se kladiti da ćemo eksplozije je svoj put kada se napokon odluči Sonos odustati na detalje.

[Hvala, Charlie]

Sonos S3 / Igra: 3 sve-u-jednom sustav zvučnika pops gore na Amazon za 300 dolara, dobiva yanked post-žurbi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 04:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar